18 mars 2010

Vilken överraskning va?!

"Att börja med en inledning är bra, för då vet folk i alla fall att man har börjat."


Det var min inledning efter detta långa uppehåll från bloggeriets underliga värld. Ett citat från den berömda och välkända personen Okänd. Tänka sig att alla känner honom. Eller henne. Eller den. Eller varför inte en det. Men mycket smart har filuren kommit fram till under sina dagar.

Själv har jag också kommit på en massa, så som att man inte blir rikare av att handla varje dag. Jag har även kommit på att vi nästan blivit bra i Korpenlaget som numera går under namnet "The Sofasellers". Jag har införskaffat fotbollsskor, målvaktshandskar och benskydd. Fotbollsstrumpor kvarstår. Medlemsavgift är betald. Lagavgift kvarstår.

Och när jag ändå är inne på det här med pengar och shopping så är jag några klädesplagg rikare också. En korallfärgad klänning, en svart tröja, en randig bikini, ett par tights, några halsband och örhängen, två randiga oversizetröjor, ett par skor, en västindisk-porslinsinspirerad klänning, en pastellgrön tröja, en ljusblå skjorta, nya träningsbyxor och ja, kanske något till.

Var på Ikea för ovanlighetens skull idag. Införskaffade ännu en hatthyllekorg, nya matlådor till Martin, nya skärbrädor och diskborstar. Tidigare på dagen hade jag storstädat hemma och efter shoppingen städade jag igenom i stort sett alla köksskåp. Välbehövligt!

Har även varit tvungen att ringa mor min och försäkra mig om att jag i alla fall ringt henne fyra gånger idag. Om inte hade det varit förfärligt för då hade jag varit i sophuset fler gånger än jag ringt henne. Tre (!) gånger var jag där idag. Aldrig hänt förut.

Kan väl också upplysa om att jag försökt att gå ner i vikt och klarat det i två veckor typ. Massa träning och lite mindre mat. Men nu är det inget kul så jag kommer se ut som vanligt i år igen. Fast förra året var jag inte på stranden en enda gång så om det blir något liknande i år så skadar jag ju ingen ;)

Just ja, har ju även städat badrumsskåpet samt inhandlat en jättestor vas med långa vita pinnar och röda rosenblad i. Blev mycket fint.

Har hittat en utbildning som jag vill gå till hösten. Kostar 79.000 kr. Känns lite smått dyrt så jag får se vad jag kan hopppas på av den kommande hösten. Nu är jag varm. Nerkylning och sedan sängen. Lingonpudding på dig!

1 kommentar:

  1. Fina bilder...som vanligt.
    Min kära dotter...du får såååå gärna ringa mig, men om du gör det bara för att du går med soporna, så undrar jag hur mycket sopor ni har...hahahahahahaha

    SvaraRadera